Кошик

Кошик порожній!

Додавайте товари, що сподобалися в кошик.

Сума замовлення
грн.
Замовити у Сєвєродонецьку
Новини

Новини

Боул і Поке в місті!
Боул і Поке в місті!
- Боул ... Поке ... -Щось новеньке!? Перший раз чую… - Зараз розповім))) Дійшов і до нашого міста популярний гастрономічний тренд правильного харчування! Сьогодні Боул, а раніше «Чаша Будди» або «Будда боул» - спочатку був вибором у веганів, ЗОЖніков і звичайно дійшло до наших відомих блогерів - вони розвинули цю тему, так як красиво, корисно і смачно! Що таке боул? Боул - це тарілка або глибока миска. У нас з таких їдять найчастіше тільки суп і кашу. Легенда свідчить, що Будда після сеансу медитації йшов по вулиці з невеликою глиняною мискою, в яку городяни складали їжу. Кожен подавав то, що міг - просту крупу, зелень, бобові, овочі. У підсумку, в мисці виявлялося збірне повноцінне блюдо, багате клітковиною і різними мікроелементами. Як ви вже встигли здогадатися все прийшло зі Сходу. Йдемо далі… Потім деякі Японці іммігрували на Гаваї і почали втілювати різні ідеї з місцевих продуктів. Так з'явився збалансований обід і вечерю під назвою Поке. Поке - це конструктор, в якому все "деталі" можна з'єднувати в якому завгодно порядку і в яких завгодно кількостях на свій смак. Зручно? Дуже, погодьтеся! Тренд Поке підхопили спочатку американці, і це логічно, оскільки Гаваї - це частина США. А потім по цій страві збожеволіла вся Європа. Зараз і ти можеш замовити в Ikura свій боул і поке, на свій вибір розробленим нашим шеф-кухарем. Смачного! З любов'ю Ікура!
Читати докладніше 23.07.2020
Як зробити місо-суп будинку
Як зробити місо-суп будинку
Місо-суп – це традиційний японський суп на основі рибного бульйону дасі і пасти місо, без якого не обходиться практично жодна трапеза, будь то сніданок, обід або вечерю. Сьогодні ми розповімо про те, як приготувати традиційний японський місо-суп з морепродуктів, місо-пастою і бульйоном дасі в домашніх умовах. Хоча існує величезна безліч рецептів цього супу, ми розглянемо найпростіший, до складу якого входить сир тофу, водорості вакаме і зелений лук. Пасту дасі для приготування супу місо, як і інші інгредієнти, можна знайти або в звичайних супермаркетах, або в спеціалізованих магазинах східної кухні.   Отже, для приготування вам буде потрібно: - 3 чашки бульйону дасі (можна зробити швидкий бульйон, на основі порошку дасі, можна приготувати дасі і самостійно, без напівфабрикатів) - 3 столові ложки місо (пасти місо відрізняються за своєю концентрації, так що при їх виборі орієнтуйтеся на свої смакові уподобання) - 600-800 г сиру тофу - 2 ч. л. сушених водоростей вакаме - 1 зелений лук Приготування: 1) Для початку приготуйте бульйон даси. Найпростіший спосіб приготування такого бульйону - з порошку для бульйону дасі. Для цього доведіть до кипіння 3 чашки води і додайте 1,5 ч. л. порошку для бульйону. 2)    Одну столову ложку місо-пасти покладіть в ситечко і занурте ситечко в киплячий бульйон даси, потім ретельно розчиніть пасту в бульйоні. Після того, як перша їдальня ложка розчиниться, повторіть процедуру з другою і третьою столовою ложкою місо-пасти. 3) Поріжте сир тофу невеликими кубиками і додайте їх у суп. Обережно перемішайте, щоб не пошкодити кубики сиру. 4) Замочіть на 10 хвилин сушені водорості вакаме і дайте їм добре настоятися 5) Наріжте зелену цибулю і покладіть порційно цибулю і вакаме в кожну піалу (всього 4 порції) 6) Варіть місо-суп на повільному вогні, поки вона не прогріється, але уникайте довгого варіння, бо від тривалого варіння місо-паста втратить свій смак. Приємного апетиту! :)
Читати докладніше 03.04.2018
Наверх
Новинка! Преміум роли вже на сайті!